Βρέθηκαν σοροί αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κόρινθο και στη Ρόδο

Βρέθηκαν σοροί αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κόρινθο και στη Ρόδο

Πρωινές ώρες χθες 18-4-2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο Αμέσου Δράσεως Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου. Πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (α.λ.σ.), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Την ίδια ημέρα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου από ιδιώτη για την ύπαρξη σορού, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή “ΖΕΦΥΡΟΣ” στη Ρόδο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, όπου περισυνέλεξαν σορό άνδρα (α.λ.σ.), η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα