Γνωστή μαραθωνοδρόμος η ποδηλάτισσα που πλάκωσε το φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

Γνωστή μαραθωνοδρόμος η ποδηλάτισσα που πλάκωσε το φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

Θρήνος επικρατεί στη Θεσσαλονίκη για την Δήμητρα Ιορδανίδου, την 42χρονη μαραθωνοδρόμο και αθλήτρια του Τριάθλου που έχασε τη ζωή της χθες όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, με το ποδήλατό της.

Λουλούδια και αναμμένα κεριά στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη ποδηλάτισσα, άφησαν αρκετοί πολίτες.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν φορτηγό παρέσυρε την 42χρονη που κινούνταν με το ποδήλατό της και την έριξε κάτω από τις ρόδες του.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, αρχικά των διασωστών της Μονάδας του ΕΚΑΒ και ύστερα των γιατρών του νοσοκομείου, κατέληξε.

Ανείπωτος θρήνος για τους γονείς της – Είχαν χάσει και τον γιο τους

Αμέσως μετά τη είδηση του θανάτου της 42χρονης γυναίκας τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης βυθίστηκαν στην θλίψη καθώς η άτυχη Δήμητρα έμενε  εκεί. Ακόμα μεγαλύτερος ο θρήνος για τους γονείς της άτυχης Δήμητρας καθώς πριν από δυο χρόνια ο γιος τους έφυγε από την ζωή. Σύμφωνα με το Star, ο αδερφός της ήταν νιόπαντρος και εξαιρετικός επιστήμονας που το μέλλον του στο Λονδίνο προδιαγραφόταν λαμπρό, και μετά τον θάνατό του η Δήμητρα στάθηκε βράχος και στήριξε τους γονείς της. Μάλιστα, ο κύριος Χρήστος και η κυρία Κική, ήταν περήφανοι για την κόρη τους και την καμάρωναν ακόμη και πριν λίγες ημέρες που έτρεξε τον τελευταίο της αγώνα στα Τρίκαλα.

Θρήνος και στον χώρο της εργασίας της. Οι συνάδελφοί της και ο πρόεδρος του φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη ήταν απαρηγόρητοι. «Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας. Θα μας λείψει το χαμόγελό της, η συναναστροφή της, η δουλειά της», είπαν.

www.in.gr

Σχετικά Άρθρα