ΕΑΑΝ Σαλαμίνος / Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο ΑΣ και ΝΣ

ΕΑΑΝ Σαλαμίνος / Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο ΑΣ και ΝΣ

Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Σαλαμίνας πραγματοποίησαν Εθιμοτυπική Επίσκεψη, την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023, στο Αρχηγείο Στόλου, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, και συναντήθηκαν, με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ και τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Λουκά Τσαρμακλή ΠΝ.

Στην ολιγόλεπτη διάρκεια της συνάντησης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Αρχηγού, συζητήθηκε το θέμα της διατήρησης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΝΝΣ, για το οποίο ο Αρχηγός είπε ότι αποτελεί έναν από τους στόχους του Αρχηγείου, επίσης ο Αρχηγός αναφέρθηκε στην υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του Στόλου μας καθώς και στο υψηλό ηθικό των στελεχών του. Τέλος αντηλλάγησαν ευχές στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα.

Την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Ναυστάθμου Σαλαμίνος Αρχιπλοίαρχο (Μ) Πάνο Καπασάκη ΠΝ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αφού τονίσθηκε η σημαντική ανακούφιση των Μελών μας από την εφαρμογή της άυλης Συνταγογράφησης, με την εμφάνιση της επιδημίας του Covid-19, ετέθη και πάλι το θέμα της διατήρησης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΝΝΣ καθώς και του Φαρμακείου του ΝΣ, όπου ο Διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι αποτελεί ένα από τα θέματα αμέσου προτεραιότητάς του και μάλιστα έδωσε εντολή κοινοποίησης του προγράμματος λειτουργίας των εξωτερικών Ιατρείων του ΝΝΣ στο Παράρτημα της ΕΑΑΝ, στη Σαλαμίνα για ενημέρωση των Μελών μας. Τέλος αντηλλάγησαν ευχές στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα.

 width=

eaan.gr

Σχετικά Άρθρα