Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις ληστειών και κλοπών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις ληστειών και κλοπών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί (αδέρφια)

Στα ίχνη δραστών που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε βάρος νεαρών ατόμων, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 22, 19 και 21 ετών (αδέρφια), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες και κλοπές κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, από το Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους κινούμενοι στις περιοχές Ευόσμου, Αμπελοκήπων και Μενεμένης, προσέγγιζαν νεαρά άτομα από τα οποία αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα, είτε με την απειλή και χρήση σωματικής βίας είτε με απότομες κινήσεις.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέπραξαν συνολικά 10 ληστείες και 5 κλοπές, αφαιρώντας συνολικά 13 χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, 3 κινητά τηλέφωνα, 1 ηλεκτρικό πατίνι και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε έτερες έκνομες ενέργειες.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα