Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών -Δικογραφίες σε βάρος εννέα ατόμων

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών -Δικογραφίες σε βάρος εννέα ατόμων

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών, που έλαβαν χώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα που διενήργησαν, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος εννέα (9) συνολικά ατόμων και συγκεκριμένα, σε βάρος:

  • 5 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών, οι οποίοι από το Φεβρουάριο του 2020 έως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους προέβησαν κατά περίπτωση σε έξι (6) περιπτώσεις κλοπών από οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
  • 1 ημεδαπού, ο οποίος τον Απρίλιο του 2021 διέρρηξε εργοτάξιο απ’ όπου αφαίρεσε πλήθος σωληνώσεων, μπαταρίες φορτηγών και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία.
  • 1 ημεδαπής, η οποία τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από οικία, χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες Αγγλίας.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Σχετικά Άρθρα