Επίθεση από 6 έφηβους δέχθηκαν ένας 16χρονος και μία 14χρονη

Επίθεση από 6 έφηβους δέχθηκαν ένας 16χρονος και μία 14χρονη

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την επίθεση με μεταλλικό σωλήνα που δέχθηκε ένας 16χρονος, την ώρα που βρισκόταν με τη 14χρονη φίλη του, σε περιοχή της Πολίχνης. Από την επίθεση, για την οποία συνελήφθησαν συνολικά έξι έφηβοι, 14 και 15 ετών, δεν γλίτωσε ούτε η 14χρονη, η οποία δέχθηκε χτυπήματα με γυμνά χέρια.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ενώ τα δύο θύματα προσήλθαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στο ΑΧΕΠΑ το αγόρι και στο «Γ. Γεννηματάς» το κορίτσι. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των έξι εμπλεκόμενων μαθητών και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη εναντίον αδύναμων ατόμων, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι ως δράστες προσέγγισαν τα δύο θύματα και ένας εξ αυτών επιτέθηκε με μεταλλικό σωλήνα στο αγόρι, ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος του κοριτσιού. Ο σωλήνας βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Σχετικά Άρθρα