Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά στο Στρατηγείο και σε μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη

Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά στο Στρατηγείο και σε μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη

Το Στρατηγείο του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ’ ΣΣ) καθώς και μονάδες του σχηματισμού στην Ξάνθη επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Θράκη για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, από την έδρα του Δ’ ΣΣ, ο κ. Χαρδαλιάς συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον αρχιφύλακα και το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου «Πλαγιών-Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη».

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή, το έργο, καθώς και για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σώματος, των σχηματισμών και των μονάδων υπαγωγής του.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα στρατόπεδα «Επίλαρχου Θεοδόσιου Στεφανίδη» στην Ξάνθη και «Υποστράτηγου Δημήτριου Παπαποστόλου» στη Γλαύκη, το 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) στην Ξάνθη, καθώς και το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου, όπου αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών, με το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, τους εθνοφύλακες, τους νοσηλευόμενους στο 212 ΚΙΧΝΕ, καθώς και τους συνοδούς τους.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς παράθεσε δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, στο οποίο παρέστησαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου, Παντελεήμων, ο τοποτηρητής μουφτής Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλίλ, οι δήμαρχοι Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσεπέλης, Αβδήρων, Γεώργιος Τσιτιρίδης, Μύκης, Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν και Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, ο διευθυντής Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης (υπουργείου Εξωτερικών), σύμβουλος πρεσβείας Α’, Συμεών Τέγος, η διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Ελένη Ραφαέλα, οι διοικητές του Δ’ ΣΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης, πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής και ο λιμενάρχης Πόρτο Λάγους, υποπλοίαρχος ΛΣ Ευάγγελος Σακκόπουλος.

Σχετικά Άρθρα