Η ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental ενισχύει το έργο του E.E.Σ. προς τους πυρόπληκτους

Η ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental ενισχύει το έργο του E.E.Σ. προς τους πυρόπληκτους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental για την έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρειοικονομική ενίσχυση σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2021, εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό και αφού ενημερώθηκαν για τις πολυάριθμες δράσεις του Οργανισμού στις πυρόπληκτες περιοχές προσέφεραν το ποσότων20.000 ευρώ, προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, δήλωσε: «Η συνεισφορά της ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η έμπρακτη στήριξή τηςστο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας,να συνεχίσουν ναπροσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΑ AE, κ. Θανάσης Τσούκας, ανέφερε: «Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η ΕΜΑ ΑΕ επενδύει στις αξίες της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Με την σημερινή προσφορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για την ανακούφιση των ευαίσθητωνομάδων του πληθυσμού που βρίσκονται σε ανάγκη».

Σχετικά Άρθρα