Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του ΒΟΑΚ εξαιτίας κατολισθήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του ΒΟΑΚ εξαιτίας κατολισθήσεων

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα του  Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), στα πλαίσια του έργου ‘‘Έργα αντιμετώπισης των κατολισθητικών φαινομένων’’.

Ειδικότερα, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες για την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου, στη θέση Αγία Μαρίνα και συγκεκριμένα από την χιλιομετρική θέση 8.600 έως τη χιλιομετρική θέση 8.300 της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων- Κισσάμου από την 09.12.2021 θα ισχύσει στένωση λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις  κυκλοφορίας.

Επιπλέον, κατά την ημέρα έναρξης  των εργασιών για τις ανάγκες απεγκατάστασης της υφιστάμενης εργοταξιακής σήμανσης και διαγράμμισης του οδοστρώματος, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο Τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από τον Κόμβο Γαλατά έως και τον Κόμβο Πλατανιά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την 07:00 ώρας της 09.12.2021 έως και την 14:00 ώρα της ιδίας.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, οι εργασίες θα μετατεθούν για την Παρασκευή 10.12.2021 και τις ίδιες ώρες.

Κατά τις ώρες (07:00 έως 14:00) εφαρμογής των απαγορεύσεων την 09.12.2021, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων, θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Γαλατά και Πλατανιά και κίνηση μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδό Χανίων- Κισσάμου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Σχετικά Άρθρα