Μεγάλη η προσφορά των Ηρακλειωτών στους σεισμόπληκτους

Μεγάλη η προσφορά των Ηρακλειωτών στους σεισμόπληκτους

Συνεχίζεται και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

 

Συνεχίζεται και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ηρακλείου για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα – Πεδιάδος. Υπενθυμίζεται ότι τα είδη συγκεντρώνονται στο Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου 121, απέναντι από την ΣΕΑΠ) από το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ.

Τα είδη που προσφέρονται πρέπει να είναι συσκευασμένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά των Ηρακλειωτών (απλών πολιτών αλλά και φορέων) μέχρι στιγμής υπήρξε συγκινητική.

Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο του Δήμου Ηρακλείου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινού επισκέφθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο του Αρκαλοχωρίου. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο Μινώα – Πεδιάδος Μανώλη Φραγκάκη καθώς και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τις καθημερινές ανάγκες των σεισμόπληκτων της περιοχής και τους τρόπους με τους οποίους αυτές μπορούν να καλυφθούν.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους έσπευσαν να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, προσφέροντας ό,τι μπορούσε ο καθένας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου για την ανιδιοτελή όσο και πολύτιμη συνδρομή τους στην συσκευασία και στην διανομή των προϊόντων.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη αλλά  διαχειρίσιμη. O Δήμος Ηρακλείου θα είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους Δήμους με όποιον τρόπο μπορεί και για όσο διάστημα χρειαστεί».

Σχετικά Άρθρα