Νέο “χτύπημα” της Ασφάλειας Αχαρνών σε εμπόρους ναρκωτικών στην Αυλίζα

Νέο “χτύπημα” της Ασφάλειας Αχαρνών σε εμπόρους ναρκωτικών στην Αυλίζα

Ακόμη ένα «χτύπημα» σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών στην περιοχή της Αυλίζας στις Αχαρνές, που διακινούσε συστηματικά παράνομες ουσίες κατάφεραν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών.

Το ζευγάρι των εμπόρων ναρκωτικών έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, μετά από μια μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή.

Άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών μετά από παρακολούθηση, την περασμένη Παρασκευή στις 5 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια ειδικής αστυνομικής επιχείρησης συνέλαβαν ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών ουσιών – χασίς και κοκαΐνη – στην περιοχή της Αυλίζας στις Αχαρνές, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την σύλληψή τους το ζευγάρι των εμπόρων οδηγήθηκε στον Ανακριτή ναρκωτικών και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο άντρας.

Ο άντρας είχε συλληφθεί και πάλι πριν από λίγα χρόνια σε επιχείρηση της Ασφάλειας Αχαρνών, για κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκες τότε στην Αυλίζα αλλά και σε άλλες περιοχές του Μενιδίου. Ο συνολικός απολογισμός εκείνης της επιχείρησης ήταν η σύλληψη 24 ατόμων, μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος δίνοντας μόνο το παρών.

www.acharnaika-nea.gr

Σχετικά Άρθρα