Πυροσβεστικό Σώμα – Έκδοση ημερολογίου-ατζέντας ημερολογιακού έτους 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προβολές: 111

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, προτίθεται να εκδώσει ημερολόγιο-ατζέντα ημερολογιακού έτους 2023 διαστάσεων 14Χ21 εκ., σε καφέ ταμπά απόχρωση με γκρι καθώς και ένθετο τηλεφωνικό κατάλογο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Σώματος.

Οι Διοικητές/Προϊστάμενοι των Κεντρικών & Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, να υποβάλουν το συντομότερο δυνατόν  με καταληκτική ημερομηνία την 6 Δεκεμβρίου 2022, τον ακριβή αριθμό των ημερολογίων – ατζεντών έτους 2023 που επιθυμούν να προμηθευτούν οι υπάλληλοί τους. Η συγκεντρωτική κατάσταση να υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail aps.disse.dimsxes@psnet.gr με την υποχρέωση να γίνεται η επιβεβαίωση για την ορθή αποστολή του e-mail, στα τηλ. 213 215 7735 – 45 – 46.

Η αξία του ημερολογίου-ατζέντας ανέρχεται στην τιμή των έξι ευρώ (6 €) ανά τεμάχιο.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων/Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας/Α.Π.Σ., σύμφωνα με τις υποβληθείσες καταστάσεις, θα αποστείλει στις Υπηρεσίες, τις ποσότητες των ειδών που έχουν παραγγελθεί.

Δύο άτομα έκαναν ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα
Το Πεντάγωνο εκφράζει ανησυχία για τις τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία και την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή
Μενού