Σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες από τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού

Σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες από τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού

Ο Δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού, σε συνεργασία με την Κίνηση Γυναικών Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Αθλητικό Οργανισμό, διοργανώνει το σεμινάριο «STAY AWAY», το οποίο αποτελεί μια εξειδικευμένη θεματική ενότητα στον τομέα της αυτοάμυνας, αποκλειστικά εστιασμένη στις γυναίκες .

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος, με ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε σε ένα χώρο που σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη για τις γυναίκες της πόλης μας και τον έχουμε ονομάσει “το στέκι των γυναικών”. Ένας χώρος, που πραγματοποιούνται προγράμματα άθλησης, pilates-yoga και άλλα. Παρόλα αυτά, τα τελευταία φαινόμενα βίας και όλα όσα έχουν συμβεί, δυστυχώς και στην πόλη μας, μας οδήγησαν στην απόφαση να πάρουμε μία πρωτοβουλία. Να διοργανώσουμε ένα σεμινάριο αυτοάμυνας, για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, για τις κυρίες που επιθυμούν να ενημερωθούν από ειδικούς στο πώς θα προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Σε συνεργασία με τον αθλητικό οργανισμό, σε συνεργασία με την κίνηση γυναικών Ελληνικού-Αργυρούπολης, θα διοργανώσουμε αυτή την ημερίδα, αυτά τα σεμινάρια, σε αυτό το χώρο, προκειμένου όλες οι γυναίκες να έχουν μία βοήθεια. Παράλληλα, όλα τα προγράμματα από την κοινωνική μας υπηρεσία θα τρέχουν και μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από το δήμο σας. Είμαστε στο πλευρό σας σε αυτή τη μάχη».

Σχετικά Άρθρα