Σοκαριστική σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα από 400 Πακιστανούς

Σοκαριστική σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα από 400 Πακιστανούς

Σοκαριστική και άκρως αποτροπεαστική σεξουαλική επίθεση  δέχτηκε μια γυναίκα στο Πακιστάν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκατοντάδες άνδρες αρπάζοντάς την, την χτύπησαν γυναίκα ενώ ταυτόχρονα της έσκιζαν τα ρούχα και την έβριζαν.

Όλα συνέβησαν στο πάρκο Greater Iqbal της Λαχόρης όπου η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με φίλους και κατέγραφε ένα βίντεο για το TikTok, όταν ξαφνικά περίπου 400 άντρες της επιτέθηκαν και την σήκωσαν με βία. Την πέταξαν στο πλήθος και άρχισαν να της ξεσκίζουν τα ρούχα αλλά και να την χτυπούν.

Η σοκαριστική επίθεση καταγράφηκε από πολλούς χρήστες και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έδειχναν, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 300 έως 400 άνδρες οι οποίοι αναζητούνται από την Πακιστανική αστυνομία, ενώ ο υπουργός Πληροφοριών της χώρας, Fawad Chaudhry, υποστήριξε σύμφωνα με τον Guardian, ότι γίνονται συλλήψεις και ότι πολλοί δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

«Το πλήθος με τραβούσε από παντού, τόσο βίαια που τα ρούχα μου σκίστηκαν. Με πέταξαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βάναυσα», δήλωσε το θύμα στην αστυνομία. Μάλιστα τα κτήνη της άρπαξαν τα χρήματα της, το τηλέφωνο και τα κοσμήματά της.

Σχετικά Άρθρα