Τελετή Αγιασμού των Υδάτων – Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού

Τελετή Αγιασμού των Υδάτων – Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού

Την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η τελετή του Αγιασμού των υδάτων, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς & Φαλήρου κ. Σεραφείμ. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, μέλη του κοινοβουλίου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης.

Στο πλαίσιο της τελετής από το Πολεμικό Ναυτικό διατέθηκαν τα Ταχέα Περιπολικά Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» και (ΤΠΚ) «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ».

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΝ υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επί της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ».

Σχετικά Άρθρα