Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ιδιαίτερη στιγμή για τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, ήταν όταν ακούστηκαν τα Κυπριακά κάλαντα που παιάνισε η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Υπουργός, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και αντάλλαξε ευχές με όλους τους παρευρισκόμενους για υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς συνεχάρη όλο το πυροσβεστικό προσωπικό και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, απευθυνόμενος σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για τη συνεχή αφοσίωση στο καθήκον. Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά, υγιή και δημιουργικά. Καλές γιορτές».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Πετρούτσος, ο Επιτελάρχης του Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, ο Προϊστάμενος Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Χρήστος Λάμπρης, ο Διοικητής του Ε.Σ.ΚΕ.ΔΙ.Κ. Υποστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, με έδρα την Αθήνα, Υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Διευθύνσεων του Α.Π.Σ., των Ανεξάρτητων Υπηρεσιών και της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

 width=

Σχετικά Άρθρα