Έκθεση εικαστικών έργων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου

Έκθεση εικαστικών έργων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου

Υπό τη διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, που διοργανώνεται από 03/06/2024 έως 07/06/2024, διοργανώνει το ίδιο χρονικό διάστημα έκθεση εικαστικών έργων στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα των υπαλλήλων – εν ενεργεία και μη – του Υπουργείου (Πολιτικού Προσωπικού και Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) με θέμα:

«Η Θάλασσα»

Κάποια από τα έργα θα διατεθούν προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» (https://www.argonauts.gr/en/).

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, από Δευτέρα 03/06/2024 έως Παρασκευή 07/06/2024 (09:00 – 15:00).

Για την είσοδο στο κτίριο απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς έργων παρακαλείσθε όπως έρθετε σε συνεννόηση με κα. Ευαγγελία Κασελίμη, Γρ. κ. ΓΓΝΛ (e.kaselimi@yen.gr).

Σχετικά Άρθρα