Αποκάλυψε η Opel τα νέα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe

Αποκάλυψε η Opel τα νέα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe

Το GSe επιστρέφει. Μετά την ανακοίνωση ότι η Opel θα αναβιώσει το GSe ως ένα νέο sub-brand για τα δυναμικά, ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, η μάρκα δημοσίευσε πριν λίγες μέρες περαιτέρω πληροφορίες και φωτογραφίες των πρώτων της νέων μοντέλων GSe, που είναι το νέο Opel Astra GSe και το νέο Opel Astra Sports Tourer GSe.

Με εντυπωσιακή ισχύ 165 kW/225 ίππων και μέγιστη ροπή 360 Nm τα νέα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe θα συναγωνιστούν τα καλύτερα αντίστοιχα στην εκκίνηση από στάση, την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα θα αποτελέσουν ένα νέο σημείο αναφοράς, χάρη στον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα τους.

Οι μηχανικοί της Opel για να πετύχουν καλές επιδόσεις χαμήλωσαν το αυτοκίνητο κατά ένα εκατοστό. Συγκριτικά με τον άμεσο ανταγωνισμό, τα νέα μοντέλα θα προσφέρουν καλύτερη ευστάθεια στο στρίψιμο, στο φρενάρισμα και στην οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

Η σπορ ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης έχει γίνει αποκλειστικά για τα GSe, ενώ τα μοναδικά ελατήρια και τα αμορτισέρ λαδιού της εμπρός και πίσω ανάρτησης είναι ειδικά ρυθμισμένα όχι μόνο για δυναμική οδήγηση, αλλά και για άνεση. Οι ρυθμίσεις του ESP έχουν γίνει ειδικά για τα μοντέλα GSe, με το όριο ενεργοποίησης να είναι προσαρμοσμένο προς τα πάνω, ώστε να ενισχύεται η δυναμική οδηγική συμπεριφορά.

Στα στιλιστικά στοιχεία υπογραφής του GSe τα μοντέλα έχουν ζάντες αλουμινίου 18″, νέος εμπρός προφυλακτήρας και το έμβλημα GSe στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Στο εσωτερικό, οι σπορ φιλοδοξίες υπογραμμίζονται από τα εμπρός σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara.

Σχετικά Άρθρα