Διάλεξη από τη Δ/νση Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης τους»

Διάλεξη από τη Δ/νση Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης τους»

Χθες (22-04-2024) το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης τους» στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος παρουσίασε και ανέλυσε τους συχνότερους τρόπους δράσης και τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, ενώ έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των πολιτών.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, κ. ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ Ηλίας, αφού ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την παρουσία τους, τόνισε τη σημασία ενημέρωσης όλων των φορέων και δημοτικών αρχών, ώστε να ενημερώσουν με τη σειρά τους τους συντοπίτες τους, με σκοπό να προστατευθούν από τους επιτήδειους που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν, υπογραμμίζοντας πως παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον σ’ όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

#ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ_ΚΟΖΑΝΗΣ

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά Άρθρα