Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Δράμα, Πέλλα, Ρόδο και Κοζάνη

Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Δράμα, Πέλλα, Ρόδο και Κοζάνη
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 06 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Νέα Άμισος, στην Δράμα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.062,5€, χθες 06 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση απορριμμάτων σε ύπαιθρο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κερασιάς, του Δήμου Έδεσσας, στην Πέλλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000€, χθες 06 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση ειδών πυροτεχνίας σε ύπαιθρο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καλλιθέας-Ρόδου, στη νήσο Ρόδο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.062,5€, χθες 06 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Κοίλα Κοζάνης.

Σχετικά Άρθρα