Ε.Ε.Σ.  Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος ‘Aργους στη 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Ε.Ε.Σ.  Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος ‘Aργους στη 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Στα πλαίσια της «15ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» το βράδυ του Σαββάτου της 16ης  Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Άργους για άλλη μια χρονιά η ετήσια δράση που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει κοινό και οδηγούς για «έναν κόσμο χωρίς τροχαίο δυστυχήματα»  στέλνοντας το μήνυμα: Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!

Εθελοντές του Τομέα Υγείας και του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους και εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής ασφάλειας ενημέρωσαν για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και πραγματοποίησαν με τη βοήθεια του εκπροσώπου της Τροχαίας Άργους, φιλικά αλκοτέστ.

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Τμήματος κα Δήμητρα Μουρλούκου και μέλη του Π.Σ.

Το μήνυμα της βραδιάς ήταν: «Ολοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της πόρτας» και στάλθηκε με πολύ δυναμικό τρόπο από τους εκατοντάδες εθελοντές του Δικτύου του Ι.Ο.ΑΣ. που ανέλαβαν να παροτρύνουν τους οδηγούς να μην καταναλώσουν αλκοόλ στην περίπτωση που αλκοόλ στην περίπτωση που θα αναλάμβαναν το ρόλο του «οδηγού της παρέα».

Η εκδήλωση δημιουργήθηκε ταυτόχρονα σε 38 πόλεις της Ελλάδας σε 40 νυκτερινά σημεία διασκέδασης, με την υποστήριξη φορέων, εταιρειών και συλλόγων.

 

Σχετικά Άρθρα