Θάνατοι λουομένων σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά

Θάνατοι λουομένων σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από παραλία στη Χερσόνησο, 63χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε επίσης, απογευματινές ώρες την Κυριακή 4-9-2022 από την παραλία ”ΠΡΕΒΕΛΗ” του Δήμου Αγίου Βασιλείου, 39χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανασύρθηκε με τη βοήθεια ναυαγοσώστη, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης.

Στα Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες την Κυριακή 4-9-2022, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΠΛΑΤΑΝΙΑ” Χανίων, 74χρονος αλλοδαπός.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα