Θάνατοι λουομένων στο Κιάτο, στη Θάσο και στη Ρόδο

Θάνατοι λουομένων στο Κιάτο, στη Θάσο και στη Ρόδο

Τις βραδινές ώρες προχθές, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κιάτου ότι ένας 75χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου ότι ένας 78χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Βουλγαρίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ¨ της Θάσου. Ο 78χρονος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Τις μεσημβρινές ώρες προχθές, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι ένας 54χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Γερμανίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ¨ της Ρόδου. Ο 54χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες προχθές, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι ένας 76χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Γαλλίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Θεολόγου της Ρόδου. Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα