Θάνατος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κυψέλη – Τραγικό τέλος

Θάνατος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κυψέλη – Τραγικό τέλος

Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε χθες νεκρό μέσα στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη.

Το ζευγάρι καθώς δεν εμφανιζόταν, κάποιος πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση ενημερώνοντάς τους ότι ανησυχεί για τους δύο ηλικιωμένους, καθώς αναδυόταν έντονη δυσοσμία από το σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν κλειστή την πόρτα και με την βοήθεια κλειδαρά την άνοιξαν, αντικρύζοντας νεκρούς τους δύο άτυχους ηλικιωμένους.

Άμεση μετέβη στο σημείο  κλιμάκιο της Ασφάλειας για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ δεν εντοπίστηκαν  ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμα, ούτε κάποιο σημάδι στους χώρους του σπιτιού που να οδηγεί στο συμπέρασμα της ληστείας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 91χρονος άνδρας, κατέληξε  πριν από περίπου 7-8 ημέρες κάτω από θερμοπληξία, καθώς τις προηγούμενες ημέρες του καύσωνα, ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε.

Για τον θάνατο της 90χρονης συζύγου του, εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, κάτι που σημαίνει για αρκετά 24ωρα ζούσε μαζί με τον νεκρό σύζυγο της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να σιτιστεί με αποτέλεσμα να καταλήξει και η ίδια.

Να σημειωθεί, ότι το άτυχο ζευγάρι, τον μόνο δικό τους άνθρωπο που είχαν στον κόσμο ήταν ένας ανιψιός τους, ο οποίος και τους είχε αναζητήσει.

Σχετικά Άρθρα