Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο και αύξηση 200% στα δυστυχήματα σε σχέση με πέρσι

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, στον Αδελειανό Κάμπο Ρεθύμνου όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος άνδρας και λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αύξηση 200% στα δυστυχήματα σε σχέση με πέρσι

Να σημειωθεί, ότι από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη παρουσιάζουν αύξηση 200% σε σχέση με το περσινό διάστημα. Όπως έχει δηλώσει στο Ράδιο Κρήτη ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, τα μισά τροχαία δυστυχήματα οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, επισημαίνοντας όμως, ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα, στο οποίο συμβάλουν από την μία είναι η υπερβολική ταχύτητα που αναπτύσσεται στους δρόμους και από την άλλη η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Αυτά, σε συνδυασμό και με άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ,  αποτελούν μείζονα θέματα τα οποία αποτελούν και τις αιτίες πολλών τροχαίων.

Φωτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα