Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα Αττικής

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα Αττικής

Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Τους υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ.», Υποστράτηγος Δημήτριος Παντελής και ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Ταξίαρχος Νικόλαος Μανώλης.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Αλεξίου Κουρτέση.

Παρέστησαν επίσης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας Ταξίαρχος Ιωάννης Νταλαχάνης και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, στις παιδικές Εξοχές φιλοξενούνται παιδιά, από όλη την Ελλάδα, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) σε κατασκηνωτικές περιόδους.

Σχετικά Άρθρα