Μονοήμερη εκδρομή από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων

Μονοήμερη εκδρομή από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 

 

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αξιωματικών Διαβιβάσεων, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή και στη σελίδα του αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη αλλά και απλοί φίλοι του ΣΑΑΔΒ προσκαλείστε την 6η Νοε 2022, στη μονοήμερη εκδρομή μας στα αξιοθέατα του Λουτρακίου – Περαχώρας.

Η εκκίνηση/επιβίβαση θα γίνει στις 08:30, από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου και στη συνέχεια θα κινηθούμε μέσω Αττικής Οδού και της Νέας Εθνικής Αθηνών Κορίνθου προς τον προορισμό μας. Στο σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και στην Παλαιά Γέφυρα Ισθμού, την 08:45 και 10:00 αντίστοιχα, είναι δυνατόν να παραλάβουμε επιβάτες που θέλουν να κινηθούν με ΜΜΜ. Στην επιστροφή θα ακολουθήσουμε το ίδιο δρομολόγιο. Επιστροφή στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το αργότερο μέχρι την 20:30 της ίδιας μέρας.

Στη περιήγηση αυτή θα σταθούμε μεταξύ άλλων σημείων στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου, στον Αρχαιολογικό χώρο του ακρωτηρίου Ηραίου Περαχώρας, σε έναν από τους πλέον παλαιούς και ενεργούς ακόμα φάρους του Πολεμικού μας Ναυτικού, στη λιμνοθάλασσα Βουλιαγμένης όπου και θα γευματίσουμε και φυσικά στην πανέμορφη πόλη του Λουτρακίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

10:00  Παλαιά Γέφυρα Ισθμού

Σύζευξη με λοιπούς εκδρομείς, επίσκεψη φωτογραφικού περίπτερου με ιστορία Ισθμού, πρωινός καφές/γλυκό. Διάρκεια: 45΄

11:00 Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου

Προσκύνημα, περιήγηση. Διάρκεια: 45΄

12:30 Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου Περαχώρας, Φάρος ΠΝ

Ξενάγηση στο Φάρο από στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, περιήγηση στα Αρχαία. Διάρκεια: 60΄

13:45 Λιμνοθάλασσα Βουλιαγμένης

Γεύμα στην παραθαλάσσια Ταβέρνα Ήρα (ψαρικά και της ώρας σε προσιτές τιμές).  Διάρκεια: 130΄

16:30 Παραλία Λουτρακίου

Ελεύθερος περίπατος, απογευματινός καφές/γλυκό. Διάρκεια: 150΄

19:00 Αναχώρηση για Αθήνα

Το εισιτήριο συμμετοχής είναι 15€ ανά άτομο (καφέδες και φαγητό δεν περιλαμβάνονται) και η πληρωμή θα γίνεται με την επιβίβαση. Η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί αν η συμμετοχή είναι χαμηλή ή οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ονοματεπώνυμο, αριθμό συμμετεχόντων, αριθμό κινητού τηλεφώνου και σημείο επιβίβασης το αργότερο μέχρι την 26 Οκτ 2022, είτε καλώντας είτε στέλνοντας μήνυμα SMS στους διοργανωτές, μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, στα κινητά τηλέφωνα 6973557400 (Υπτγος ε.α. Σπυρίδων Πανταζάτος, e mail:  sk20xg@yahoo.gr ) και  6937073513 (Ταξχος ε.α. Αλέξιος Καρατσικάκης,  email:   karatsikakis.a@gmail.com ).

 

Το ΔΣ του ΣΑΑΔΒ

Σχετικά Άρθρα