Ξαφνική επίσκεψη Νετανιάχου σε κέντρο νεοσύλλεκτων του IDF

Ξαφνική επίσκεψη Νετανιάχου σε κέντρο νεοσύλλεκτων του IDF

Επίσκεψη – έκπληξη πραγματοποίησε χθες (16/04) ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε κέντρο νεοσύλλεκτων του IDF, όπου συνομίλησε μαζί τους ενόσω εκείνοι παραλάμβαναν τον εξοπλισμό τους.

«Χτυπάμε τους εχθρούς μας χωρίς έλεος και θα νικήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε, είναι το πνεύμα και η ετοιμότητα που βλέπω στα μάτια σας, στους Διοικητές μας, τον στρατό μας, τον λαό μας. Βασίζομαι σε εσάς και σας στηρίζω».

«Μίλησα με μερικούς από εσάς, είδα τη σωματική και ψυχική ετοιμότητα. μεγάλη τιμή σήμερα: Συμμετέχετε στον IDF, τις υπέροχες επάλξεις, για να απωθήσετε έναν βάναυσο εχθρό, τα τέρατα που μας επιτέθηκαν. Τους χτυπάμε και εμείς χωρίς έλεος και θα τους νικήσουμε», ανέφερε ακόμη.

«Θέλετε να κερδίσετε; Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε; Αυτό ακριβώς χρειάζεται. Καλοί φίλοι έχουν πέσει (στη μάχη) σε αυτήν την εκστρατεία. Έπεσαν για να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Υπάρχουν τρεις στόχοι: Πρώτος είναι η εξάλειψη της Χαμάς. Δεύτερος, να επιστρέψουν οι όμηροι και τρίτον, να διασφαλισθεί ότι η Χαμάς δεν θα αποτελέσει ποτέ ξανά απειλή για το Ισραήλ», επεσήμανε.

«Αυτό είναι μέρος μίας μεγαλύτερης εκστρατείας, το βλέπετε αυτό. Το Ιράν στέκεται πίσω από τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ και άλλους, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας παντού», συμπλήρωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στην ομιλία του.

Σχετικά Άρθρα