Ο Ν. Χαρδαλιάς, απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους της 75ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας

Ο Ν. Χαρδαλιάς, απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους της 75ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, απένειμε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές της 75ης Εκπαιδευτικής Σειράς Φοίτησης δια Φυσικής Παρουσίας της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Θεόδωρος Δρίτσας και ο Βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Αθανάσιος Παφίλης.

Παρέστησαν επίσης, οι Αρχηγοί ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και οι Πρέσβεις στην Ελλάδα της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Omar Amer Youssef και της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας κ. Lidija Boshkovska.

Συνολικά αποφοίτησαν εξήντα σπουδαστές, εκ των οποίων, σαράντα επτά από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τρεις από την Εθνική Φρουρά, δύο από την Ελληνική Αστυνομία, ένας από το Πυροσβεστικό Σώμα, ένας από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, δύο Μόνιμοι Υπάλληλοι της Βουλής των Ελλήνων, δύο στρατιωτικοί από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, καθώς και από ένας στρατιωτικός από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

 width=  width=  width=  width=  width=

Σχετικά Άρθρα