Πάτρα: Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Ευρήματα τα οποία δεν φαίνεται να προσθέτουν κάτι στην έρευνα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα φέρεται να εντόπισαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ερεύνησαν το τάμπλετ το οποίο είχε θαφτεί μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος στο τάμπλετ το οποίο ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης μέσα στο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν μόνο τρία βίντεο και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία δεν φαίνεται να οδηγεί κάπου.

Όπως μετέφερε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής στο τάμπλετ της Τζωρτζινας βρέθηκαν ένα βίντεο με την Πέπα το γουρουνάκι, ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Παραπέντε» και ένα βίντεο του Μάρκου Σεφερλή.

Ο ίδιος εκτίμησε, δε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε χέρι-χέρι την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, καθώς ήταν σε γνώση της ότι αν χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο θα αφήσει ηλεκτρονικά ίχνη.

Την εκτίμηση ότι από την έρευνα στο τάμπλετ δεν θα προκύψουν αποτελέσματα είχε εκφράσει και ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για να εξαντληθούν οι πιθανότητες. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να υποστηρίζει ότι είναι γνωστό σε εκείνον ότι η σύζυγός του έκανε διαδικτυακές αναζητήσεις για φαρμακευτικά σκευάσματα, λόγω των προβλημάτων υγείας των παιδιών. Όσον αφορά στην ταφή του τάμπλετ, φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

policenews

Σχετικά Άρθρα