Σεσημασμένος για πορνογραφία προσπάθησε να βάλει με τη βία 16χρονη στο αυτοκίνητό του

Σεσημασμένος για πορνογραφία προσπάθησε να βάλει με τη βία 16χρονη στο αυτοκίνητό του

Μια 16χρονη στο Χαϊδάρι έζησε τον απόλυτο τρόμο την Κυριακή (3/3/2024) στο Χαϊδάρι, όταν γυρνώντας από ένα σχολικό πάρτι περίπου στις 6.30 το πρωί και ενώ είχε ενημερώσει τη μητέρα της ότι θα πάει στο σπίτι φίλης της στην περιοχή για να της δώσει κάποιο φάρμακο, στην επιστροφή δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε.

Ένας άντρας που την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, βγήκε έξω από αυτό την τράβηξε από τα μαλλιά και κλείνοντάς της το στόμα την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει  τρέχοντας στο σπίτι κάποιου γείτονα, σύμφωνα με τη μητέρα της η οποία είδε τις πινακίδες κυκλοφορίας  αυτοκινήτου του δράστη, και χωρίς να χάσει χρόνο πήγε μαζί με την κόρη της στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς:  «Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε».

Όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με τη συναίνεσή του, ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα