Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο και για κλοπή στα Χανιά

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο και για κλοπή στα Χανιά

Συνελήφθησαν, στις 02.04.2024 το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Αστυνομικών Άμεσης Δράσης Ηρακλείου , δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους αλλοδαπούς  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 36 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Ηρακλείου και της Ομάδας Ελέγχου  Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, ημεδαπός   κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίσθηκε να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα τους όπου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ακολούθησε έρευνα στην οικία του. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 166,85 γραμμάρια κάνναβης .

Προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη άμεσα στις 02.04.2024 από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία αλλοδαπού ότι ενώ καθόταν σε δημόσιο χώρο,  άγνωστος  του αφαίρεσε σακίδιο  που περιείχε  ηλεκτρονικό υπολογιστή  και προσωπικά έγγραφα ,αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας αναζήτησαν και εντόπισαν τον αλλοδαπό  στην κατοχή του όποιου βρήκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία απέδωσαν στον κάτοχο του.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων .

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα