Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά έντεκα (11) άτομα (8 ημεδαποί – 3 αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • 44χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, απογευματινές ώρες χθες σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροδέμα ηρωίνης βάρους (18,2) γραμμαρίων και ναρκωτικά δισκία.
  • Νεαρού ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (104,3) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα