Σύλληψη για πυρκαγιά και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Εύβοια και Κρήτη

Σύλληψη για πυρκαγιά και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Εύβοια και Κρήτη

Συνελήφθη χθες, 23 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιστιαίας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Άγιος, του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση, στην Τ.Κ. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€ στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Χανδρά του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση στην Τ.Κ. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα