Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αρκαδία, Ζάκυνθο, Πέλλα και Θεσσαλονίκη

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αρκαδία, Ζάκυνθο, Πέλλα και Θεσσαλονίκη
  • Συνελήφθη στις 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ημεδαπή, η οποία έθεσε φωτιά εντός αγροτικής έκτασης, στη θέση «Μανιάτες», του δήμου Βόρειας Κυνουρίαςστην Αρκαδία και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1093,75€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, στις 17 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε απόρριψη εύφλεκτων υλικών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αργασίου, στην νήσο Ζάκυνθο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.750€, στις 21 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πετριάς, του δήμου Σκύδρας, στην Πέλλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, στις 21 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αγία Παρασκευή, του δήμου Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα