Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Κορινθία, Ηλεία, Ροδόπη και Θεσσαλονίκη

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Κορινθία, Ηλεία, Ροδόπη και Θεσσαλονίκη
  • Συνελήφθη, χθες 16 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορίνθου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών, προκαλώντας πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Στανοτόπι», του Δήμου Βέλου Βόχας, στην Κορινθία και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Eισαγγελέας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687€, στις 15 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Σίμιζα, του Δήμου Πηνειού, στην Ηλεία.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.546,88€, χθες 16 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ροδόπης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή  Σκαλώματος, του Δήμου Αρριανών, στην Ροδόπη.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.875€, χθες 16 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μελλισοχωρίου, του Δήμου Ωραιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα