54χρονος Βούλγαρος εξέδιδε για 20 ευρώ 29χρονη ομοεθνή του

54χρονος Βούλγαρος εξέδιδε για 20 ευρώ 29χρονη ομοεθνή του

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 54χρονου Βούλγαρου έζησε μία 29χρονη στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 54χρονος έπεισε την γυναίκα να έρθει από τη Βουλγαρία, στην Ελλάδα, αφού της είχε πει ότι εργάζεται ως εργάτης γης στην Ηλεία και ότι μπορεί να της εξασφαλίσει  νόμιμη εργασία.

Η 29χρονη της οποίας η οικονομική κατάσταση ήταν στο χειρότερο σημείο, ήρθε στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στην Ηλεία και τότε όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ξεκίνησε ο γολγοθάς της. Μη γνωρίζοντας καθόλου ελληνικά, αλλά και χωρίς να έχει καθόλου χρήματα, εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον 54χρονο, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της.

Ο 54χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κατάφερε να αποσπάσει τη συναίνεσή της για να της κλείνει ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι πελάτες πλήρωναν περίπου 20 ευρώ για το κάθε ραντεβού, εκ των οποίων ο 54χρονος έπαιρνε τα 15 ευρώ και έδινε στην 29χρονη τα πέντε.

Στην κατάθεσή της η 29χρονη ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να υποδείξει που έγιναν τα ερωτικά ραντεβού, τα οποία έκλεινε ο 54χρονος για λογαριασμό της, μέχρι τη στιγμή που δεν άντεξε άλλο, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του και εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας περιγράφοντας όλα όσα έζησε.

Η 29χρονη βρίσκεται υπό τη φροντίδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες. Ο άνδρας συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού στην περιοχή του Ρουπακίου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό.

Σχετικά Άρθρα