Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα,

  • αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός εκ των ατόμων που εμπλέκονται σε επίθεση που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της (20-02-2023) στην Πυλαία, σε βάρος τριών (3) ανήλικων, μετά τη λήξη σχολικού αγώνα. Πρόκειται για 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης και συνελήφθη.
  • Προστρέξαντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (21-02-2023) σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, 29χρονη αλλοδαπή, η οποία, όπως κατήγγειλαν υπεύθυνη και επιθεωρητής καταστήματος – σούπερ μάρκετ, μαζί με δύο (2) ακόμη συνεργούς της (γυναίκες), αφαίρεσαν προϊόντα αξίας (300) ευρώ περίπου. Στη συνέχεια όταν έγιναν αντιληπτές και η υπεύθυνη του καταστήματος έκλεισε τις πόρτες, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, της επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν προϊόντα που αφαιρέθηκαν από το παραπάνω κατάστημα και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς μεσημβρινές ώρες χθες (21-02-2023), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 45 και 35 ετών, οι οποίο από οίκημα – επιχείρηση εκτός λειτουργίας, αφαίρεσαν εξαρτήματα ειδών υγιεινής και καλώδια.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (21-02-2023) στο κέντρο της πόλης, 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες, (133) λαθραία πακέτα τσιγάρα.
  • Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ.Φορτηγό το οποίο έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ήταν παραποιημένος. Το εν λόγω όχημα κατασχέθηκε και ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα