Στον Ι.Ν. Παναγίας Παντάνασσας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τελέστηκε λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Νικήτα

Στον Ι.Ν. Παναγίας Παντάνασσας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τελέστηκε λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Νικήτα

 width=

Τη μνήμη του Αγ. Νικήτα τιμάμε οι Έφεδροι Αξιωματικοί καθώς ο Μεγαλομάρτηρας είναι ο προστάτης μας. Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της 15-9-2023 στον Ι.Ν Παναγίας Παντάνασσας στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παρόντες εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Δρ.Φ. Κωσταράς, οι Πρόεδροι των ΣΕΑΝ ΑΘΗΝΩΝ Ι. Αγγελόπουλος, ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ Θ. Μπριάνης, ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ Σ. Μορφοβασίλης και μέλη των ΔΣ, ο Αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΑ και του Συνδέσμου μας Μ. Φιλιππίδης, ο Αντιπρόεδρος Λ. Ρίζος, ο ΓΓ Γ. Μιχαήλ, μέλη του ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Δ. Τούτουζας.
Ο θεσμός του Εφ. Αξιωματικού στέκεται επάξια ως ακλόνητο σύνδεσμο μεταξύ του ενεργού Στρατού και της κοινωνίας – με πνεύμα ενότητας και ετοιμότητας.
Άνθρωποι των γραμμάτων, επιφανή στελέχη της κοινωνίας, πρωτοστάτησαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα, στους ένοπλους αγώνες της, ως Έφεδροι Αξιωματικοί.
Η οικογένεια των Εφέδρων Αξιωματικών επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία τη στήριξή της στις διαχρονικές αξίες και τον όρκο της για την Πατρίδα.
Χρόνια πολλά!

Σχετικά Άρθρα