Τους πρωτοετείς σπουδαστές υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Χίου

Τους πρωτοετείς σπουδαστές υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Χίου

Τους πρωτοετείς σπουδαστές υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Χίου. Από αυτούς βραβεύτηκαν με χρηματικό έπαινο οι πρωτεύσαντες ανά προέλευση ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων εισαγωγής από εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών Tsakos Shipping and Trading, Livanos Hellas, Minerva Marine, Alpha Bulkers, Pantheon Tankers και Harbor Shipping and Trading SA.

 width=

Xρηματικούς επαίνους επέδωσαν και οι Cosmos Nautical Center και Chios Marine Club-Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων.

Ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Μάργαρης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχετε εισέλθει στη μεγάλη ναυτιλιακή οικογένεια. Εσείς θα είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές και συμβούλευσε: “Για να γίνετε πρεσβευτές της χώρας και της σημαίας μας, θα πρέπει να μάθετε πρώτα να πειθαρχείτε. Να έχετε πάντα την Ελλάδα στην καρδιά σας”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης ο γ.γ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο γγ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης και οι βουλευτές Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης.

 width=

Την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χίου, ο αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωπος του στρατιωτικού διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Χίου, η κοσμήτορας της σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Χίου, ο αστυνομικός διευθυντής, ο κεντρικός Λιμενάρχης. Ο διοικητής της Πυροσβεστικής, ο διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Στρατού και Ναυτικού.

 newmoney.gr 

Σχετικά Άρθρα