Θάνατοι λουόμενων στην Κεραμωτή, την Κινέττα και την Αντίπαρο

Θάνατοι λουόμενων στην Κεραμωτή, την Κινέττα και την Αντίπαρο

Τρεις θάνατοι λουομένων συνέβησαν χθες 15-7-2024 σε Κεραμωτή, Κινέττα και Αντίπαρο.

Πιο συγκεκριμένα:

-Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής ότι ένας 81χρονος άνδρας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Κεραμωτής Καβάλας. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

-Την ίδια ημέρα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Αγίων Θεοδώρων ότι ένας 75χρονος, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας Αττικής. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

-Τέλος, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αντίπαρου ότι ένας 73χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ελβετίας), ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αντίπαρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Αντίπαρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα