Το Ηράκλειο φιλοξενεί για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Το Ηράκλειο φιλοξενεί για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Όλων των κατηγοριών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού 

Το Ηράκλειο φιλοξενεί για ακόμα μια φορά μια σπουδαία Παγκόσμια διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (JJIF) και η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ- HJJF), διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη μας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου όλων των κατηγοριών το διάστημα 23 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2024. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 64 χώρες με 2.748 αθλητές-αθλήτριες και 389 προπονητές. 

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι ημερομηνίες αγώνων τους θα είναι ως εξής:

  • ADULTS (Ανδρών – Γυναικών) , Masters and Para, 23-28 Οκτωβρίου 2024
  • YOUTH U21 (Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών) U18 (Εφήβων – Νεανίδων)
  • U16 (Παίδων – Κορασίδων), 29 Οκτωβρίου – 03 Νοεμβρίου 2024
  • Παγκόσμιο Κύπελλο U14
  • Παμπαίδων – Παγκορασίδων, 04 Νοεμβρίου 2024

Οι αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 09:00 το πρωί , ενώ σε καθημερινή βάση η έναρξη των αγώνων θα είναι 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι τις απογευματινές ώρες. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η πόλη μας φιλοξενεί Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου και είναι μια ευκαιρία τόσο για τους φίλους τους αθλήματος όσο και για τους μη μυημένους σ΄αυτό να παρακολουθήσουν μια σπουδαία διοργάνωση κι ένα άθλημα που δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν συχνά δια ζώσης. Ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Αθλητισμού καλοσωρίζει τους χιλιάδες αθλητές ,προπονητές αλλά και συνοδούς των ομάδων και εύχεται κάθε αγωνιστική επιτυχία και μια αξέχαστη διαμονή στη πόλη του Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα