Πατήσια: Έκλεισαν σε διαμέρισμα 22χρονη και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Πατήσια: Έκλεισαν σε διαμέρισμα 22χρονη και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Έναν απερίγραπτο εφιάλτη βίωση μια 22χρονη κοπέλα που βγήκε να διασκεδάσει με μια φίλη της για να καταλήξει  όμηρος σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Αφού οι δράστες πρώτα την είχαν χτυπήσει, στη συνέχεια της έσκισαν τα ρούχα και προσπάθησαν να την βιάσουν.

Το μεσημέρι της Κυριακής η 22χρονη κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που την κρατούσαν όμηρο οι δύο άνδρες και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι κάτοικοι της περιοχής που την άκουσαν κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας Δίας.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα παροτρύνοντας  τους δυο άνδρες, έναν υπήκοο Γουινέας και έναν Βουλγαρίας, να αφήσουν την κοπέλα να φύγει. Αν και οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος στο διαμέρισμα εκτός από τους δυο τους, τότε ακούστηκε η γυναίκα που κρατούσαν όμηρο και με την βοήθεια των αστυνομικών βγήκε από το διαμέρισμα που την κρατούσαν παρά τη θέλησή της.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την 22χρονη, ενώ οι δυο άνδρες που την κρατούσαν, συνελήφθησαν.

Στην κατάθεσή της η 22χρονη κοπέλα, είπε στους αστυνομικούς πως είχε πάει σε ένα κλαμπ με μια φίλη τους να διασκεδάσουν και εκεί γνώρισαν τους δυο άνδρες , ενώ στη συνέχεια πείσθηκε  να πάει μαζί τους στο διαμέρισμα, χωρίς να γνωρίζει φυσικά τον εφιάλτη που θα ζούσε.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles