Σε ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Σε ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Την προσωρινή παραμονή του στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, φρουρούμενο σε ειδικό θάλαμο διέταξε η ανακακρίτρια για τον 36χρονο στο Ηράκλειο, που πριν από λίγες ημέρες αποπειράθηκε να σκοτώσει με 14 μαχαιριές τη σύντροφό του.

Στην απολογία του ο 36χρονος η οποία έγινε παρουσία του συνηγόρου του Γ. Κοκοσάλη μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου, επαναλάμβανε διαρκώς   ισχυρισμούς για «πολιτικές  σκοπιμότητες και σκάνδαλα».

Ο 36χρονος άνδρας, που μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές τη σύντροφο του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον συνήγορό του κ. Κοκοσάλη, σε ό,τι αφορά την ποινική μεταχείριση, είπε ότι «θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των εξειδικευμένων εξετάσεων που θα γίνουν και μιας σειράς από πραγματογνωμοσύνες», για να προσθέσει: «Το παιδί αυτό χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας» , ευχαριστώντας παράλληλα τόσο την 36χρονη που δέχθηκε την επίθεση, όσο και την οικογένεια της, για τη γενναία και μεγαλόψυχη -όπως χαρακτήρισε- στάση, την οποία έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα.

Related Articles