Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας ληστείας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν :

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, στις 23-04-2023 εισήλθε σε σχολείο της Χαλκηδόνας και αφού παραβίασε την πόρτα γραφείου του διευθυντή, αφαίρεσε μία φωτογραφική μηχανή, και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές σε συρτάρια από γραφεία δασκάλων και του διευθυντή.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος της μητέρας του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

  • Από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, 47χρονη ημεδαπή, καθώς απογευματινές ώρες χθες (24-04-2023) στο κέντρο της πόλης, μαζί με δύο (2) συνεργούς της (γυναίκες), αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη ρουχισμού. Σημειώνεται, ότι η συλληφθείσα νωρίτερα επιτέθηκε στον αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας εκ των συνεργών της.
  • Έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ», 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (24-04-2023) στο κέντρο της πόλης, με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει από 24χρονο, γυαλιά ηλίου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles