Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Θεσσαλονίκη, Θεσπρωτία, Κεφαλονιά και Δράμα

Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Θεσσαλονίκη, Θεσπρωτία, Κεφαλονιά και Δράμα

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., για πυρκαγιά σε υπολείμματα κλαδέματος σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Μετόχι, του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Μαυρούδι Θεσπρωτίας.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., για πυρκαγιά σε υπολείμματα κλαδέματος σε οικοπεδικό χώρο, στην Καρδία, του δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα σε χορτολιβαδική έκταση, στην Δ.Ε. Πυλαρέων, του δήμου Σάμης Κεφαλληνίας.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, για καύση καλωδίων σε ξερό ρέμα, στο Δήμο Νικηφόρου, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles