Θάνατοι λουόμενων στη Λευκάδα, στο Αίγιο, στον Πόρο Κεφαλληνίας, στην Αίγινα και στο Ρέθυμνο

Θάνατοι λουόμενων στη Λευκάδα, στο Αίγιο, στον Πόρο Κεφαλληνίας, στην Αίγινα και στο Ρέθυμνο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (23-7-2024) είχαμε τους παρακάτω θανάτους λουομένων:

-Τις μεσημβρινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας ότι ένας 69χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΚΑΣΤΡΟ¨ της Λευκάδας. Στον 69χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

-Τις μεσημβρινές ώρες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αιγίου ότι μια 80χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨ΡΟΔΙΑ¨ του Δήμου Αιγιαλείας. Η 80χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

-Τις μεσημβρινές , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πόρου Κεφαλληνίας ότι ένας 78χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΣΚΑΛΑ¨ της Κεφαλληνίας. Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

-Τις μεσημβρινές ώρες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας ότι ένας 53χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της νήσου ¨ΜΕΤΩΠΗ¨. Στον 53χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια διακομίστηκε με ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Αίγινας. Ακολούθως, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

-Τις απογευματινές ώρες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου ότι ένας 80χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΣΚΑΛΕΤΑ¨ του Δήμου Ρεθύμνου. Στον 80χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΑΚΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles