Θάνατος λουομένων σε Εύβοια, Χαλκιδική και Σύρο

Θάνατος λουομένων σε Εύβοια, Χαλκιδική και Σύρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών, ότι μία 64χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Ελληνικών Ευβοίας. Η 64χρονη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ότι ένας 77χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Νέας Καλλικράτειας του Δήμου Νέας Προποντίδας. Ο 77χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου, ότι ένας 49χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή Μαρίνας Φοίνικα Σύρου. Ο 49χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles