Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες διέπρατταν ληστείες

Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες διέπρατταν ληστείες

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων ληστειών.

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πρωινές ώρες στις 29-08-2024.

Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, πρωινές ώρες στις 29-08-20240 στην περιοχή της Μενεμένης, με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε τσαντάκι διερχόμενου άντρα που περιείχε χρηματικό ποσό και για 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος μεσημβρινές ώρες την 28-08-2024 με απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από πρακτορείο ΟΠΑΠ και αποχώρησε με δίκυκλο όπου τον ανέμενε συνεργός του. Σημειώνεται ότι, στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα του δικύκλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός και κράνος που τοποθετούν τον 21χρονο στον τόπο της ληστείας, ενώ κατασχέθηκε και μέρος του αφαιρεθέντος ποσού, το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Οι δύο άντρες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Λευκού Πύργου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles