Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από τη δολοφονία μιας 57χρονης από τον 27χρονο πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης, ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του σε προάστιο της Μπολόνια με ένα σφυρί.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη, 23 Αυγούστου, όταν ο Παντοβάνι ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα, και περίμενε την Ματεούτσι επί δύο ώρες στην είσοδο του κτηρίου όπου έμενε, σε προάστιο της Μπολόνια.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, νωρίς το βράδυ ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε. και άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί και «άλλα αιχμηρά αντικείμενα».

Εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ενώ ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

Η αδερφή του θύματος, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως η αδελφή της φοβόταν τον 27χρονο. Σύμφωνα με την ίδια, ο 27χρονος δεν είχε ασκήσει σωματική βία στο θύμα αλλά ζήλευε την σύντροφό του και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια.

Όταν εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και τους μιλούσε με προσβλητικά λόγια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του 27χρονου.

Related Articles